Raila Riikonen muutto

Työhuoneen muuttopäivä – mitä kaikkea voi tapahtua yhden päivän aikana…

Työhuoneen muuttopäivä – mitä kaikkea voi tapahtua yhden päivän aikana… 1080 1080 Ilon kipinä

Työhuoneen muutto - mitä kaikkea voi tapahtua yhden päivän aikana!

 

 

 Työhuoneen vaihdon päivä koitti viimein!

 

Vanhassa työhuoneessa oli haasteensa ja onneksemme löysimme työhuonekollegani Luova kookos / Venlan kanssa meille uuden työhuoneen Vuosaaresta!

Perjantaina 12.helmikuuta 2021 aamu valkeni kirkkaana ja pakkasta oli noin 20 Celsiusta. Herätessäni en olisi uskonut mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan.

 

”Herätessäni en olisi uskonut mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan!

Olimme pakanneet tavarat Iiris-keskuksessa valmiiksi ja vuokranneet pakettiauton tavaroiden siirtämistä varten. Olin lainannut tikkaat naapurilta (verhojen ripustamista varten) ja lähdin puolilta päivin kohti nykyistä työhuonetta iloisin, odottavin mielin. Uusi työhuone tuntuu jo nyt enemmän omalta, vaikka siellä ei olekaan kuin pari (Ikean) uutta huonekalua.

 

 

 

Saavuin Iirikseen työhuoneen ovelle, ja kauhukseni huomasin, että avaimeni ei sovi lukkoon. Mitä ihmettä? Pyydän naapuritoimiston työntekijää kokeilemaan saako hän ovea auki (Iiriksessä Venlaa ja minua ihmetytti se, että jokaiseen toimistohuoneeseen pääsi kenen tahansa avaimella). Ei sopinut naapurinkaan avain lukkoomme. Menen alakerran info/asiakaspalveluun kysymään neuvoa.

 

Lukkojen vaihto meneillään – häh?

Lukkojenvaihto on kuulemma meneillään, meille ei löytynyt infosta uusia avaimia. Sain teknisen isännöitsijän puhelinnumeron, hän kuulemma hoitaa lukkojenvaihtoa. Hänen puhelimessaan oli vastaajaviesti ”en ole tavoitettavissa, lähetä sähköpostia”. Olin että mitä helv***. Perjantai, hän on tietenkin vapaapäivää viettämässä. Voi ei, mitä mä nyt teen!?? Pakettiauton vuokra-aika on jo alkanut emmekä saa tavaroita ulos huoneesta. Istahdin hetkeksi aulan pöydän ääreen ja mietin mitä tehdä.

 

 

Vuosi on vierähtänyt – voihan korona!

Tilasin taksin ja sitä odotellessa ehdin muistella kuinka reilu vuosi sitten tammikuussa, olimme saaneet avaimet tuohon Iiriksen työhuoneeseen ja Ystävänpäivänä 2020 vietimme avajaisia. Vuosi on mennyt.

Korona sotki viime vuoden suunnitelmat enkä minä ollut käyttänyt työhuonetta ollenkaan niin paljoa kuin olin suunnitellut. Nyt kun korona jatkuu, mietin että onko järkevää muuttaa isompaan ja kalliimpaan työhuoneeseen. Oven sulkeminen viimeisen kerran tuntui kyllä niin hyvältä, että ei kaduta yhtään.

 

”Melkein tärkeintä muuttopäivässä oli muuttokahvi/teet ja laskiaispullien syöminen!

Olimme sopineet, että Venla on valmiina uudella työhuoneella, kun pakettiautolla tuodaan tavarat. Minun sinne saapuessa noin tuntia myöhemmin, Venla oli avustajansa ja miehensä Nikon kanssa jo purkaneet melkein kaikki tavarat kaappeihin. Niko oli tullut poran kanssa, jotta saamme korkean kaapin pultattua seinään ja muutaman taulukoukun paikoilleen.

Melkein tärkeintä muuttopäivässä oli muuttokahvi/teet ja laskiaispullien syöminen. Nam!

 

Pieniä pettymyksiä, mutta voi sitä riemua!

Toin kotoa verhonipsuja, jotta saimme verhot ikkunaan. Kun avustaja pyyhki ikkunat eteisen lasiseinistä, ämpärissä lillui pian aivan mustaa vettä.. Roskahuoneen ovi ei auennut avaimellamme, joten emme ole päässeet viemään pakkauspahveja ym muuta roskaa ulos. Teimme Venlan kanssa ostoslistaa, että mitä työhuoneelle pitää vielä ostaa.

Seuraavalla kerralla työhuoneessa pitää vähän siivoilla ja laittaa viimeiset tavarat paikoilleen. Uusi työhuone näyttää kyllä hyvältä. Olen onnellinen.