Puuttuuko teiltä tietoja ja osaamista seksuaaliterveyteen ja vammaisten seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa?


Jokainen tilaisuus on minulle innostus ja haaste. Annan aina itsestäni 110% – myös jakamalla kokemuksiani.

Oppilaitokset,
sote-alan koulutus

Potilasjärjestöt ja
– yhdistykset

Kuntoutus-
laitokset

Raila Riikonen

Yritykseni Ilon Kipinä tuottaa sosiaali-ja tervaysalalle, -järjestöille ja eri oppilaitoksille seksuaalikasvatuksen neuvonta- ja koulutuspalveluita. Yritykseni tarjoaa uniikkeja ja käytännönläheisiä seksuaalikasvatuksen luentoja, joista oppilaat hyötyvät erittäin paljon ja jotka jäävät mieleen. Aito kohtaaminen ja vammaisen omien seksuaalikokemusten kuuleminen antaa heille ymmärrystä tulevaisuuden työpolulla. Palaute on ollut huikeaa.

Jokainen tilaisuus ja tapaaminen rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, eri aiheista suurille ihmisjoukoille tai ryhmäkeskusteluja. Suosittelen lämpimästi useampaa tapaamiskertaa. Useamman kerran palveluissa Ilon Kipinän riskittömän ostamisen takuu: Jos ei ole tyytyväinen, saat rahat takaisin kahden kerran jälkeen.

Hinnat tarjouksen mukaan. Tilaa Kipinä-palvelu valmiina tai muokattuna yrityksesi tarpeille!

Kipinäluennot

Olen kulkenut pitämässä paljon luentoja. Lisään niihin aina omakohtaisia kokemuksia ja saan helposti hyvän kontaktin yleisöön. Luennot pidetään itse valitusta tai ehdotetusta teemasta, esim. vammaisuuden vaikutus seksuaalisuuteen, seksuaalisuus murrosiässä tai seksuaalinen yhdenvertaisuus.

Kipinää parisuhteeseen

Vietä viikonloppua parisuhdetta parantaen. Tuotan koko sisällön tai pyydetyt luennot. Tarkoitus: Antaa eväitä parisuhteen haasteista selviämiseen. Erityisesti toisen tai molempien vammaisuuden mukanaan tuomien haasteet.

Kipinää silmäkulmassa

Esimerkiksi asumisyksiköissä vammaisten kanssa työskenteleville tietoa heidän seksuaalisuudesta.Tämä auttaa kokonaisvaltaisemmin ymmärtämään ja auttamaan heitä.Tarkoitus: Antaa jokaiselle vammaisen kanssa työskentelevälle ymmärrystä kohdata asiakkaidensa seksuaalisuuteen liittyviä asioita.

Kipinätuokio

Erilaisilla kursseilla seksuaalisuudesta kertominen ja puhuminen. Keskustelu seksuaalisuudesta on luonteva ja toivottu osa monia kursseja. Tarkoitus: Käytännönläheisesti esim. kuntoutuskurssin osana tuoda esiin toivottu aihe: seksuaalisuus.


Raila Riikonen / Ilon Kipinä mediassa

044 063 9863

raila(at)ilonkipina.fi

Mosaiikkiraitti 6, Helsinki

Tietosuojaseloste

Ilon Kipinä slogan