Vihdoin sopiva työhuone – mahtavat avajaiset pidettiin Ystävänpäivänä!

Vihdoin sopiva työhuone – mahtavat avajaiset pidettiin Ystävänpäivänä!

Vihdoin sopiva työhuone – mahtavat avajaiset pidettiin Ystävänpäivänä! 2560 1640 Ilon kipinä

Ystävänpäivänä järjestimme avajaiset työhuoneellamme Iiris-keskuksessa Venla Rädyn kanssa, jonka kanssa jaan työhuoneen. Olemme Venlan kanssa ystäviä, ja molemmat yksinyrittäjiä. Etsimme pitkään yhdessä esteetöntä työhuonetta metroradan läheisyydestä. Nyt vuoden 2020 alussa saimme vihdoin työhuoneen Iiris-keskuksesta!

Työhuone on tärkeä asia työni kannalta, koska voin tavata siellä asiakkaita. IIRIS-keskuksessa käytössä on myös kokoushuoneita ja muita erilaisia tiloja. Esimerkiksi metrolla pääsee hyvin viereen, Itäkeskuksen metroasemalle on 300 metrin kävelymatka. Myös bussit kulkevat vierestä ja omilla autoilla tuleville on asiakasparkkipaikat. Minulla ei ole päivystystä työhuoneella ja myös huoneen jakamisen vuoksi tapaamiset täytyy aina erikseen sopia.

Avajaiset oli menestys. Olimme molemmat kutsuneet kahville kanssamme asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja kollegoita. Tunnelma oli lämmin ja iloinen. Oli ihana tavata erilaisista yhteyksistä tuttavia, joita tuli tasaisesti ja ehdimme jutella kaikkien kanssa. Kiitos kaikille, jotka tulitte paikalle!

Yhteistyökumppanini MC Cepari esiintyi juuri sopivasti silloin, kun vieraita oli eniten paikalla. MC Ceparin esiintymisestä on videopätkä alla, samoin kuvia.