Pride järjestetään koronasta huolimatta!

Pride järjestetään koronasta huolimatta! 150 150 Ilon kipinä

Pride järjestetään


koronasta huolimatta!

Helsinki Pride ärjestetään kaikesta huolimatta ensi viikolla 7.-13.9.2020 . Koronatilanteesta johtuen Pride on tänä vuonna vähän erilainen kuin aiempina vuosina. Suurta kulkuetta ja puistojuhlaa ei voida pitää tavanomaiseen tapaan. Helsinki Pride -yhteisö on silti suunnitellut paljon ohjelmaa koko viikolle ja viikko onkin täynnä mahtavaa ja monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa on varmasti jokaiselle jotakin. Ohjelmaa järjestetään sekä läsnä- että etäyhteyksillä. Käy kurkkaamassa ohjelmaa; helsinkipride2020.fi 

Itse olen mukana Pride-viikolla vapaaehtoisena työntekijänä.  

Keskiviikkona on Kahden Vähemmistön Väki (KVV) tapaaminen Kaapelitehtaalla. KVV on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin itsensä identifioituvien vertaistapaaminen. Lauantaina lähdemme Kahden Vähemmistön Väen kanssa edestä kulkemaan kohti Hesperian puistoa, Oopperan amfiteatteria. Pidämme siellä oman pienen Pride-puistojuhlan. Paikalla on myös Helsingin kaupungin seksuaalineuvoja Kirsi-Maria Örö ja Kehitysvammatuki 57, Brakun sateenkaari klubin porukkaa. 

Raila Riikonen Pride 2020

Helsinki Pride Info-piste

Helsinki Pride info on tänä vuonna kahdessa paikassa: Helsinki Pride Info & Shop Zalando Hubissa, Unioninkatu 25, (avoinna: 7-11.9. klo 10–18) ja Kansallismuseossa, joka on tänäkin vuonna Priden kotipesä eli Pride House. Kansallismuseon Helsinki Pride Info & Shop on avoinna:
ma 7.9. klo 11-17
ti 8-pe 11.9. klo 11-20 ja
la 12.9. klo 11-18. 

Täältä löydät minut Pridessa

Löydät minut ainakin Kansallismuseon infosta maanantaina 7.9. Klo 10:30-14:30, tiistaina 8.9. klo 18-20 ja torstaina 10.9. klo 10:45-13:30. Tule morjestamaan minua, tutustumaan Pride viikon ohjelmaan ja tapahtumiin sekä ostamaan Pride tuotteita!

Helsingin Sanomien Nyt-liite julkaisee sateenkaari-ihmisistä 11.9. jutun, jossa olen mukana.

Helsinki Pride on minulle tärkeä tapahtuma, koska minun mielestä jokaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus haluamaansa elämää ei vain Pride viikolla, vaan vuoden jokaisena päivänä. Pride viikko muistuttaa meitä kaikkia muuta? väestöä ja yrityksiä olemassaolostamme. Itse voisin liputtaa sateenkaarilipulla joka ikinen päivä. PRIDE