Palvelut yrityksille ja yhteisöille (vanha yrityksille)

Palvelut yrityksille ja yhdistyksille

Yrityksille tilaisuudet

Potilasjärjestöt ja - yhdistykset

Hoivakodit ja asumisyhteisöt

Kuntoutuslaitokset

SEKSUAALISUUS KOSKETTAA MEITÄ KAIKISSA ELÄMÄNVAIHEISSA – SAMOIN PALVELUNI

 

Lapset

Lapsille turvakasvatusta Leikki-ikäisten kanssa seksuaalikasvatus on turvakasvatusta. Kuka saa koskea sinuun? Mihin ja miten saa koskea? Käydään läpi omien vartaloiden rajoja. Lasten kanssa puhutaan myös turva-aikuisista. Kenelle kertoa, jos joku kohtelee tai koskettaa epämiellyttävällä tavalla?

Murrosikäiset

Murrosiän muutoksia Kouluikäisten kanssa käydään läpi murrosiässä tapahtuvia mielen ja kehon fyysisiä muutoksia, ihastumista, rakastumista, seurustelua, seksuaalisuuden monimuotoisuutta (muitakin kuin heterosuhteita), lisääntymisterveyden faktoja (=miten lapsia tehdään?), turvaseksiä, ehkäisykeinoja, seksitauteja, pornoa, hyväksikäyttöä jne.

Aikuiset

Aikuisille Aikuisten kanssa keskustellaan mm. parisuhteiden aloittamisista ja päättymisistä, yksinjäämisen pelosta, halusta ja haluttomuudesta, sekä lapsien vaikutuksesta parisuhteeseen tai lapsettomuudesta.

Seniorit 

Senioreille anatomiaopetusta Senioreiden kanssa aiheet voivat olla samoja kuin muillakin ryhmillä. Heille tärkeitä asioita ovat esimerkiksi liukuvoiteiden tarpeellisuus, halu ja haluttomuus, intiimialueiden anatomia, uusien suhteiden luominen, seksiapuvälineet ja lääkehoitomuodot.

Ainutlaatuiset palvelut tiedon ja kokemuksen yhdistelmällä

ilon-kipinä-palvelut

ilon-kipinä-palvelutKIPINÄLUENNOT

Olen kulkenut pitämässä paljon luentoja. Lisään niihin aina omakohtaisia kokemuksia ja saan helposti hyvän kontaktin yleisöön. Luennot pidetään itse valitusta tai ehdotetusta teemasta, esim. vammaisuuden vaikutus seksuaalisuuteen, seksuaalisuus murrosiässä tai seksuaalinen yhdenvertaisuus.

KIPINÄÄ PARISUHTEESEENilon-kipinä-palvelut

Vietä viikonloppua parisuhdetta parantaen. Tuotan koko sisällön tai pyydetyt luennot. Tarkoitus: Antaa eväitä parisuhteen haasteista selviämiseen. Erityisesti toisen tai molempien vammaisuuden mukanaan tuomien haasteet.

 ilon-kipinä-palvelutilon-kipinä-palvelutKIPINÄÄ SILMÄKULMASSA

Esimerkiksi asumisyksiköissä vammaisten kanssa työskenteleville tietoa heidän seksuaalisuudesta.Tämä auttaa kokonaisvaltaisemmin ymmärtämään ja auttamaan heitä.Tarkoitus: Antaa jokaiselle vammaisen kanssa työskentelevälle ymmärrystä kohdata asiakkaittensa seksuaalisuuteen liittyviä asioita.

 ilon-kipinä-palvelutKIPINÄTUOKIO 

Erilaisilla kursseilla seksuaalisuudesta kertominen ja puhuminen. Keskustelu seksuaalisuudesta on luonteva ja toivottu osa monia kursseja.Tarkoitus: Käytännönläheisesti esim. kuntoutuskurssin osana tuoda esiin toivottu aihe: seksuaalisuus.

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA TAKUULLA

Jokainen tilaisuus ja tapaaminen rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, eri aiheista suurille ihmisjoukoille tai ryhmäkeskusteluja. Suosittelen lämpimästi useampaa tapaamiskertaa. Useamman kerran palveluissa Ilon Kipinän riskittömän ostamisen takuu: Jos ei ole tyytyväinen, saat rahat takaisin kahden kerran jälkeen.

TILAA KIPINÄ-PALVELU, VALMIS TAI RAKENNETAANKO OMA?

Lähetättehän yhteydenottolomakkeella kuvaus tarpeestanne ja olen yhteydessä pikimmiten.


Ota yhteyttä:

sähköpostilla: [email protected]yhteydenottolomakeella
Puhelimitse 044-0639863

ilon-kipinä-palvelut Yhden kipinän palvelut
ilon-kipinä-palvelut ilon-kipinä-palvelutKahden kipinän palvelut

Hinnat tarjouksen mukaan. Pyydä tarjous!