Ajatuksia tästä kaikesta, elämän menosta – miten voisin olla avuksi?

ilon kipinä blogi

Ajatuksia tästä kaikesta, elämän menosta – miten voisin olla avuksi?

Ajatuksia tästä kaikesta, elämän menosta – miten voisin olla avuksi? 4769 3216 Ilon kipinä

Kaikki ovat varmaan lopen kyllästyneitä korona uutisiin ja ajatuksiin. Ajattelin kuitenkin kirjoittaa tähän blogiin omia ajatuksiani tästä tilanteesta.

Ensin kerron teille miksi en kirjoita vakituisesti / usein blogia. Minulla on rima todella korkealla kirjoitusteni julkaisemisen suhteen. Tiedän että se on hölmöä, mutta niin se vain on. Olen itse nostanut ”täydellisen tekstin” riman niin korkealle, että harvoin yllän siihen.

Sitä on viime viikkoina tullut pohdittua elämän menoa vähän turhankin paljon. En tiedä mihin tämä elämä/tilanne vielä menee. Suomen hallitus ilmoitti juuri (30.3.2020) poikkeusolojen jatkamista 13.5.2020 saakka. Valmiuslaki ja poikkeusolot ovat Suomessa nyt ensimmäistä kertaa voimassa.

Kyllähän tässä monenlaisia ajatuksia mielessä myllertää;

  • On pelkoa omasta tai avustajien tai läheisten /ystävien sairastumisesta
  • On ahdistusta arjen rutiinien muuttumisesta
  • On tylsistymistä vain kotona olemisesta, vaikka kotona onkin hyvä olla

Työni yrittäjänä on tietenkin nyt kriisissä, koska tapaamisia, koulutuksia ym. ei voi järjestää. Minä en pohdi konkurssia tms., vaikka tiedän, että tulotaso kevätkauden osalta tulee olemaan negatiivinen. Nyt kun poikkeusolot jatkuvat pidempään kuin alunperin, täytyy minunkin nyt aktivoitua ja pyrkiä järjestämään mahdollisimman paljon työtäni etäyhteysjärjestelmien avulla. Niitä on onneksi paljon ja moni niistä toimii hyvin.

Voisitteko kirjoittaa kommentteja tämän blogin alle: Voisitko ajatella osallistuvasi etäyhteydellä seksuaalisuutta käsittelevään luentoon / keskusteluun / tilaisuuteen, jossa voisit kysyä asioita seksuaalisuudesta? Tai haluaisitko kuulla infoja jostain seksuaalisuuden osa-alueesta? Tai jos tekisin lyhyitä videoita, joissa kertoisin asioita? Eli kannattaako minun lähteä tämänkaltaisia tapahtumia suunnittelemaan? Kiitos ajastasi.

Yritetään pysyä positiivisena, vaikka tämä poikkeustilanne vie meiltä kaikilta nyt ylimääräisiä voimia. Pitäkää huolta itsestänne ja rakkaistanne. Voit aina ottaa minuun yhteyttä, jos sinua mietityttää joku asia seksuaalisuuteen liittyen.